Инструктор

KRAV MAGA PROTECTION

Крав Мага Протекшън е създадена през 2019 г. от Михаил Терзийски и е първата и единствена школа по самоотбрана в Благоевград и югозападна България, официално сертифицирана от Krav Maga Global.
Mihail_Terziyski
Михаил Терзийски
Инструктор по Крав Мага за цивилни Степен: Graduate level 2

Михаил Терзийски

Михаил Терзийски започва да тренира Таекуон-До (ITF)  на осем годишна възраст под ръководството на Ангел Станков (Дан III). Състезава се и печели  множество отличия за клуба си Фолкън Благоевград.  Редица години подред  е шампион на България в категорията си и медалист от международни първенства и турнири. Негови треньори по време на състезетелните му години са Вергилий Ситнилски  (Дан VI), Тодор Козладеров (Дан V), Марио Богданов (Дан VII) както и Майстор Ким Унг Чол (Дан  VIII). Понастоящем има степен Дан I.

Започва да се занимава с Крав Мага през 2015г. в Лондон под ръководството на Клаудиуш Митуики/ Expert level 2/. Показва завидни умения и след  две годишно обучение е препоръчан за инструктор.  Успешно полага изпитите си с най-висок успех и през 2018г., в Израел , завършва  курс за инструктори към Krav Maga Global, отново с най-висок успех. Курсът  е с подължителност 180ч. и се провежда в личната къща и студио на основателя на Krav Maga Global (KMG) Еял Янилов, под ръководството на Илия Дънски/Expert level 5/, Моран Ласков/Expert level 3/ и самият Еял Янилов/Master level 3/. След завършването на курса е сертифициран като инструктор и придобива степен Graduate level 1.

По време на обучението си  е завършил/участвал в семинари по:

  • Защита на трети лица.
  • Защита при заплаха и нападение с късо и дълго хладно оръжие.
  • Защита при заплаха  с огнестрелно оръжие.
  • Защита при ситуация с „Активен стрелец“.

На 30.01.2019г. в Благоевград с отворена демонстрация основава клуб по самоотбрана KRAV MAGA PROTECTION.

На 30.06.2019 г. в София, след изпит проведен от директора на KMG за България Асен Кехайов (Еxpert level 1), придобива степен Graduate level 2.

Дипломи и сертификати

Михаил Терзийски

Инструктор по Крав Мага за цивилни

Степен: Graduate level 2

Посетете ни !

  • гр. Благоевград, ул. “Крали Марко” № 4, етаж 3 /старият битов комбинат, над “Аладин”/
  • info@kravmaga-protection.com
  • 0895 893 599
  • Работно време - от понеделник до петък

Call Now Button